07/6/14

Slutet på en sån där fantastisk sommardag.

Att grilla med vänner har står på min bucket list.  Igår var det tid att bocka av det. 

Då mamma och pappa var på semester passade jag på att bjuda in J och S till Vällan.  Mer tur med vädret kunde vi inte ha haft.  Plötsligt var det sommar och humöret var på topp.

Efter att ha inhandlat lite gott på grossen var det dax att sätta fart på matlageriet.  När tjejerna anlände åt vi lite skagensnittar och drack sommardrink (vin+sprite) medan jag försökte få ihop en middag OCH få glöd i grillen. 

image

På något sätt gick det och maten vart klar,  och enligt mig riktigt god.

image

Efter avnjuter mat snackade vi skit och skrattade oss igenom resten av vinet innan vi bestämde oss för att åka ner på stan. Vi hade först tänkt att åka till slussvaktarn,  men dom stänger ju tolv så istället gick vi på pitchers. 

image

Efter mysko 1987 och många skratt senare var det dags för lillebror att hämta oss och bege oss ut på vissa.  Det är en himla tur att jag har en sån snäll bror som ställer upp.  Först ut till Belvedere för att sen vända och åka åt andra hållet. 

Efter vi lämnat J och tagit oss till stenäset fick vi lov att tvärstanna och fota en otroligt vacker soluppgång innan vi fortsatte till Bjursås för att lämna S.

image

Väl inne i stan ville bror ha lite käk så vi åkte dt på donken och ställde oss sen för att äta upp.  Om vi hade vetat att stänga av bilen var ett stort misstag så hade vi åkt direkt hem.  För när vi sen satte oss i bilen redo för att åka hem och sova startade inte bilen.. -_-

Vi blev minst sagt lite olyckliga och till slut fanns ingen annan lösning än att ringa och väcka pappa i hopp om att han skulle ha någon lösning 50 mil bort.  Som tur var hade han det och vi lyckades putta i gång Peugeoten och tog oss hem. 

En helt fantastisk sommarkväll var det och jag är så otroligt lyckligt lottad som har så fantastiska människor runt omkring mig. 

06/12/14

Nackdelen med storytel

Kan tänkas vara mitt egna fel att jag valt att streama böckerna istället för att lyssna offline. Men faktum kvarstår att surfen är slut och jag får hacka mig fram på wifi och 1 gb till första juli. Dumt mycket dumt. Men samtidigt är det första gången jag nyttjat all min surf 😉

01/21/14

Konstaterande.

Jag håller på att bygga ett hus av kort, runt en öppen eld. Det kommer rasa och fatta eld. Men det är okej, för det är himla kul att bygga.
Därför skriver jag det här. Mina förhoppningar är att när det rasar och står i lågor ska jag komma ihåg att det var värt det. För varje dag man mår så här är värt allt. Jag vill inte tänka på saker som konsekvenser eller framtid, just nu vill jag bara fortsätta bygga våning efter våning. Äntligen lite spänning i svensson land.

Så om du som läser det här känner dig orolig för mig, gör inte det. Jag är mycket medveten om vad jag håller på med och ibland måste man faktiskt få ta dumma beslut.

10/11/13

Work motivation?

Blah.

Fredag.

Höst.

Jag vill inte jobba, alla gryckingar kommer ju ändå ha gett sig iväg ut i skogen för den stundande älgjakten.. Så varför ska jag stå där själv? Inte blir det bättre av att jag jobbar fm imorgon heller. Dubbeltråk!

Fast, den här veckan har ju varit oförskämt bra ändå…

Fick dels tillbaka den dära rosa lappen det stog körkort på.

Kunde bringa frid i någons hjärta en vanlig måndag på jobbet. 🙁

IMAG0222

Och eftersom vi är ena jävlar på att göra kurser tyckte ledningen att vi förtjänade en biobiljett!

Så har väl kanske inte rätt att klaga den här veckan.

Men klagas skall det göras ändå! Det är min kvinnliga rätt! (iaf om man ska tro karlarna)

Just ja! På tal om de kräken.. Höll på att dra på en höger på en mansgris i måndags, ja visst jag var tankspridd och gav han fel snus och lite så. Men när han kläcker ur sig ”Inte lätt att vara fruntimmer” så var det tur för honom att han hann ut ur butiken innan jag förstod vad han sa! Jäääävlar vad arg jag vart, i efterhand så klart. Det var måndag, jag hade sovit alldeles för lite som vanligt och hade ganska fullt upp med en annan sak. Men nej, svaret på att jag råkade ge det värdelösa helvetet fel snus var att jag var fruntimmer? Well – FUCK YOU.

Haha oj vad förargad jag blev över det där. Hoppsan, kanske bästa att gå och duscha av mig ilskan innan nästa battalj med idioterna börjar.

 

05/24/12

And life makes love look hard.

Mindre än 24 timmar kvar och jag är så förlorad i spänd förväntan att jag knappt vet vad jag heter.

Dagen idag har varit rakt igenom helt briljant, vacker och fantastisk.

Började med lunch med Jenny, Malin och tvillingarna. Mys på hög nivå, vi njöt av en god lunch och tog sedan en solig promenad och hälsade sommaren välkommen med nya solhattar till tjejerna och lyxshakes på Max. Efter det åkte jag hem och drogade lite mer kärlek genom att ligga på soffan med världens bästa Cookie och härja lite med Pralin och Semlan.

Efter det åkte jag ned till Sofie och Lukas och Amanda. Blev en himlans massa Ämli hit och Ämli dit av gullungarna, och vi gungade, hoppade längdhopp och lekte pizzeria. Underbara älskade barn och Sofie så klart.

Med andra ord har denna dag fyllts av så mycket kärlek att jag går runt i ett helt underbart kärleksrus och morgondagens kväll kan inte komma tillräckligt snabbt. Även om jag är sååååå nervös redan nu. Kommer ju vara kräkfärdig när det väl är dags. Men jag tänker inte tänka på det så. Jag ska träffa en vän som ska vara här några dagar. Inget mer inget mindre. Det ska bli kul som fan.

Känns som om det här börjar bli lite tjatigt… Men FAN va lycklig jag är.

Att nästa vecka ser ut att bli inte det minsta med underbart med en förrymd mupp som kommer hem och en ledig Malin och förhoppningsvis massa sol gör mig euforisk.

So don’t you worry your pretty little mind,
People throw rocks at things that shine
And life makes love look hard.
The stakes are high, the water’s rough, but this love is ours.

12/14/11

Addict for sure!

Just realized that I had a dream about my shoes I got back home. I think that erased all doubt about me being a shoe addict.

 

Spending my night with another of my addiction.. TIM! 😀 Happy Girl!

11/29/11

Lake City!

På fredagen efter att ha sovit ut läääänge bestämde jag och Tim oss för att åka till Lake City och hälsa på hans vänner. Lake City är en liten stad och vi kom fram ganska sent vilket gjorde att det var kolsvart på vägen dit. Det gjorde dock att varje gång vi åkte förbi en gård med julbelysning utbrast jag ”Preeeeeeeetty”, och eftersom detta är USA hände det några gånger och Tim liknade mig med ett barn i en godisaffär.

Vi hade en helt suverän helt i Lake City och det var otroligt roligt att få se riktiga USA istället för studentverisionen av landet. Hans vänner var dessutom väldigt trevliga och jag hade så kul!

Dessvärre hade jag ingen kamera med mig, miss i planeringen. Men men, det var i alla fall en helt suverän helg!

11/21/11

Frieeeeeeeend!

I’ve found a new friend to chill with out on the balcony:

LIZARD!!! IIIIIIH! So cute!

I’m gonna call him Larry The Lizard.