09/16/14

Smygstart

En sån här morgon när jag sitter i fåtöljen hemma på vällan med en filt omkring mig och bara elva grader ute – då känns det lagomt att smygstarta mitt julbloggande. Speciellt eftersom  jag redan tjuvstartat på lite olika håll.

Kanske största tjuvstartat är att jag njutit av både pepparkaka och saffranskolor.  Allt tack vare morbror som promotar julshowen 2014. Den skulle jag för övrigt inte ha något emot alls att besöka i år igen.  Även om det inte var kul rakt igenom så var det en bra show med fantastisk atmosfär. Korridoren av ljusslingor med granar var helt klart fantastisk. 

Jag har dessutom den stora glädjen att rapportera att jag har ett nytt jobb,  och på det nya jobbet jobbar en kille som o det närmsta verkar lika jultokig som mig.  Ser fram emot mörka kvällar med julmusik där.

Dessutom bor jag kvar i lägenheten jag flyttade in i på Lucia förra året Och ser fram emot att få göra jul på riktigt i min underbara,  fantastiska lägenhet.

Slutligen så åker jag till USA nästa vecka och tänkte jag skulle överdosera pumpkin Spice i det grövsta.  Det ska bli frozen yogurt,  latte,  pie och allt annat de har att erbjuda med pumpkin Spice.  Eftersom det smakar jul,  jul,  jul!

image