07/19/17

Känner ni henne som drar igång för många projek? 

Det gör jag.. Städa klädkammaren har varit på min to do list under en lång, lång tid. Nu har det äntligen blivit av. Eftersom jag har bonus semester bestämde jag mig även för att tvätta mina täcken, kuddar OCH överdraget till soffan.. 

Braaa där. Men nu är det klart, ja förutom en vända till tippen imorgon då. Jag ska ta mig en rejäl dusch klappa mig själv på ryggen litegrann. 

06/11/14

En sån där helt suverän förmiddag.

Gick upp klockan sju imorse, något som i vanliga fall skulle ha varit okristligt tidigt. Nu var det istället en sovmorgon på två timmar som tacksamt togs emot.
Hoppade i lite kläder och åkte hem till Vällan där jag och mamma tog en morgonpromenad upp på berget.

image

image

Trots det var utsikten riktigt makalös.
Eftersom mina roliga lunchplaner dessvärre gick i stöpet passade jag istället på att dammsuga och torka golvet hemma. Inte i närheten av lika roligt som att luncha med mina tre blondiner men välbehövligt.
Var så uppe i varv så gav mig fan på att när jag ändå var igång skulle den där förbenade skrubben även den få sig en omgång. Sagt och gjort..

image

Före

image

Efter
Fortfarande lite plock kvar, men så länge får det duga.

När jag städat klart började telefonen ringa. Och vilken tur att jag svarade! Visade sig vara från jobbet jag var på informationsmöte – jag klarade provet och de ville nu att jag skulle komma på intervju!!!

Så det är inte undra på att jag står här på jobbet och är rätt tillfreds med mig själv.

06/9/14

Borgsjö

Många gånger har jag fått komplimanger för min möblering av vardagsrummet. När jag tänker på det blir jag lite fnittrig över hur jag hade sån tur att hitta något som skulle passa så perfekt. Hittade en gammal bild här, har plockat om lite så det blev ännu bättre. Väldigt dålig på att fota min underbara lägenhet inser jag.

image

Att Borgsjö tillhör en utav Ikeas billigare serier gör mig ingenting. Speciellt inte när de dessutom råkar ha precis ett sånt skåp jag är på jakt efter att ha i köket. Tänkte förvara lite finporslin och annat i det.

image

Nu håller min hjärna dessvärre på att explodera eftersom jag inte mätte hur bred skåpet helst skulle vara. Tror att det är lite bredare än vad jag hade tänkt mig. Men kanske kan jag få det att funka ändå. Tänkte täcka nedre delen med luckor och sen ha fina saker på display i den övre för att lösgöre lite bänkyta i köket.