28 januari

Om gårdagen var en drömmigt vinterdag så bjöd vädret idag på helt motsatt. Tö, plusgrader och isgator. Usch!

Vi tog oss ut en sväng med Linus ändå, så Olle fick sova i vagnen. Det var ju relativt varmt men Linus blev desto blötare. Han klassade snö och vatten på den stora lastbilen och tippade. Han skottade snö också med min lilla bilspade, men det var svårare än vad man tror att få snön att fara åt rätt håll.

Mormor gick och vilade middag med Linus för världens bästa Bosse kom och hämtade mig. Vi åkte till Borlänge – barnfria. Kupolen och Biltema stod på schemat. Vilken lyx att flanera runt i butiker utan stress! Köpte lite nya pennor, kläder till pojkarna och fick en köttfärshack av Martin. Vi avslutade vår lekdate med en stödburgare och godisinköp på en gigantisk godisaffär.

Väl hemma kom mormor upp och åt middag. Vi bjöd på pasta med heta räkor. Sen kom vi på att det var söndag så mormor fick lov att gå ner och spela bingolotto.

Det var play offs I NFL och jag måste säga att jag helt fastnat i taylor-travisträsket och till min stora glädje vann Chiefs.

Dagens höjdpunkt var helt klart kvalitetstid en med Martin och jag är tacksam för att mina föräldrar ställer upp som barnvakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.