30 januari

Att bli blöjfri är inte helt enkelt, och att ta sig an det projektet en ruskig dag ensam i Falun. Två gånger skedde en olycka och jag fick se mig besegrad för dagen. Utöver det var det en bra dag. Vi tog det lugnt hemma, gick ner till mormor en sväng och fick in en bra vila.

Efter Linus vilat åkte vi över till Gräv för middag med den andra delen av kollektivet. Naima och Linus lekte fantastiskt i vanlig ordning och det var svårt att få med Linus hem. Så underbart att få prata av sig lite, mamma kompisar är verkligen viktigt – och en som dessutom var en daglig del i livet innan familjen är ovärderligt.

Dagens höjdpunkt var helt klart samtalet i köket med Jana medans barnen lekte. Dom stunderna återställer min sanity något så enormt. Och idag är jag tacksam för Jana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.