10/10/13

Score!

Igår drog jag en snabbvända på City Gross innan jag fick besök av en vän. Förstår ni hur glada jag blir när de: dels plockar upp julsaker överallt i butiken, och dessutom har det mesta jag sett fram emot att lägga vantarna på. Så här har ni min jackpot.

IMAG0207

Och tydligen suddigaste bilden i hela världshistorien. Jag ber om ursäkt, men i alla fall lyckades jag hitta:

  • Gifflar pepparkaka som vi avnjöt som kvällsfika med högsta betyg
  • Apoterarnes Julmust, som självklart är en klassiker
  • Loka Pepparkaka, som jag inte smakat än, kanske blir idag efter jobbet.
  • 101 idéer Julspecial som jag bara hunnit bläddrat i, men gillade skarpt i år! Mycket fina bilder och roliga idéer.

 

 

08/22/13

När längtan kommer krypande…

Då är det tur att det finns ställen som det här

IMAG0723 IMAG0720 IMAG0721 IMAG0722

Det här är Trend och Tradition som är beläget på Sågmyra Yllefabrik. Hjälper till att stilla längtan något. Har ett fantastiskt urval på julgransdekorationer, men även tomtar och ljusstakar. Sist jag var där hade de dessutom 50% på julgransdekorationer, vilket hade kunnat blivit farligt, ja det vill säga om jag nu inte hade varit och shoppat loss där i våras 😉

Så om ni har vägarna förbi Sågmyra någongång rekommenderar jag starkt ett besök. På den gamla Yllefabriken finns dessutom Bubblerooms outlet och även Lager 157.

10/17/12

Mitt senaste tillskott

För ett tag sedan var jag på marknad i Rättvik – en utav de största marknaderna i Sverige. Det var ett tag sen jag var där då jag vart borta när den varit.

Därför kunde jag bara inte missa den i år! Det är så mysigt att gå runt där i höstvädret och fundera på julklappar. Något utav en tradition är att de första julklapparna brukar inhandlas där och så blev det även i år. Som vanligt blev det till min mamma, men hon är ju så lätt att handla till!

Till mig själv köpte jag något annat. Nämligen dessa små varelser.

 

Dom får tills det bli jul bo på mitt köksbord. Ni vet väl att varje hushåll ska ha en tomte framme året om? Det sägs nämligen bringa tur dem som bor där.