Mitt senaste tillskott

För ett tag sedan var jag på marknad i Rättvik – en utav de största marknaderna i Sverige. Det var ett tag sen jag var där då jag vart borta när den varit.

Därför kunde jag bara inte missa den i år! Det är så mysigt att gå runt där i höstvädret och fundera på julklappar. Något utav en tradition är att de första julklapparna brukar inhandlas där och så blev det även i år. Som vanligt blev det till min mamma, men hon är ju så lätt att handla till!

Till mig själv köpte jag något annat. Nämligen dessa små varelser.

 

Dom får tills det bli jul bo på mitt köksbord. Ni vet väl att varje hushåll ska ha en tomte framme året om? Det sägs nämligen bringa tur dem som bor där.

One thought on “Mitt senaste tillskott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.