Dom slutar aldrig förvåna

Jag sitter och äter frukost och slöscrollar som man inte ska göra. Jag hör att Linus är i badrummet och härjar, tänker att han håller på med vattnet i vanlig ordning så jag ska snart gå in och säga att det räcker och att vi måste vara rädd om vattnet.

Men så hör jag ett ljud som inte har med vatten att göra – han slamrar med pottan. Då får jag bråttom och kastar mig i i badrummet för att hitta min son, som vägrat gå på pottan stå och dra upp blöjan och byxorna efter han ha gått på pottan alldeles själv. Ingen aning om det kom något, han sa att det kom kiss – men hur som helst så kan det ändå varit det häftigaste om det håller i sig.

Älskade, underbara unge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.