29 januari

Idag var det skitväder igen. Grått, tråkigt och blåsigt. Jag och Olle tog sovmorgon eftersom Linus terroriserade morföräldrarna redan klockan 04.40.

Vi segade oss genom dagen sin märkligt nog försvann i rasande fart – förmodligen för att jag sov så länge. Jag körde kalsonger på Linus vilket resulterade i en olycka på mammas matta, men det betyder förhoppningsvis att vi är ett steg närmre blöjfri.

Upptäckte igår att Olle var kittlig. Skulle torka spya och han skrattade till. Så magiskt att få höra en pojkes första skratt

Jag var och handlade en sväng och köpte mousserande till Bosse och tulpaner till tess. Vi skulle ju på middag dit, något Linus inte kunde sluta tjata om. Som han längtade efter Bosse! Känslan att se ens vänner med ens barn är omöjlig att beskriva. Det är så fint så jag vet inte vad.

Vi åt kyckling och pasta samt bokade in Mello premiär till helgen. Hoppas att Niklas kan komma upp. Linus och Bosse spelade piano och det var så kul att Linus inte kunde prata om något annat när vi åkte hem.

Dagens höjdpunkt var middagen med Martin och Therese och jag är tacksam för Falun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.