10/29/14

Mys morgon

En sak som är både charmigt och lite jobbigt med mitt nya jobb är de ibland mycket tidiga morgnarna.  Klockan 05 börjar vi,  men fördelen är att om det är lugnt,  som det är idag.  Då kan man unna sig lite läsning till EM kopp chai-te.  Det enda som saknas är kylan ute.

image

10/28/13

Den är här!

Döm av min förvåning och stora glädje när jag packade upp tidningarna på jobbet idag och den här attackerade mig direkt!

Hade helt missat att det var dags, men så var det! Årets Amelia Jul har anlänt och ni kan snart hitta den i Er butik 😀

Då har i alla fall jag min eftermiddag utklarad. Te, julmusik, tända ljus och denna.

IMAG0286

10/7/13

The eagle has landed!

Idag vart jag påmind om varför jag älskar att jobba på min lilla mack så här på höstkanten. Tidningarna!!

1381142570540

Idag fick vi nämligen leverans av de tidningar som kommer ut i handeln imorgon och där låg den… Årets Julmagasin från Allers!

Nu finns det säkert flera som redan fått tidningen eftersom de är prenumeranter på Allers. Min mormor är det, så jag har faktiskt redan läst årets upplaga 😉

Har kollat igenom lite info från Tidsam också så jag tänkte jag skulle uppdatera listan som cirkulerar ute i julbloggssfären med release datum på olika juliga titlar. Men det får bli när jag kommer hem.

 

Ja, kära julfantaster. Nu finns det i print – julen är på väg!!

 

10/29/12

Nya tidningar!!

Idag när tidningarna kom upptäckte jag till min stora glädje att det Joo två nya jultidningar.

image

image

Dom ska jag mysa ner mig med på torsdag när jag är ledig. Önskar att jag fick göra det idag, men det hinner jag inte. Vädret är perfekt för det nämligen.

image

Säkert 2 dec snö har det nämligen kommit.

10/22/12

Härliga jul

image

Imorgon finns Härliga Jul i butik. Tjuvkikade lite i den och blev verkligen imponerad av hur din den var. Riktigt vackert utformad. Dock vet jag som är en rookie i köket inte om innehållet är värt 79 kronor.

Blir inget köp för mig eftersom jag går på strikt shopping diet. Men den höjde helt klart min julkänsla idag. Som jag längtar!!

10/8/12

Allers julmagasin

image

Jo då mina vänner. Visst kom den idag och kommer ut i butiken imorgon. Ovan ser ni löpsedeln. Ser mycket lovande ut tycker jag. Glad jultok.

10/8/12

Går och väntar..

Ja, går runt här på jobbet som en osalig ande. För jag har mina förhoppningar om att Allers jul ska komma idag. Hoppas hoppas!!
Så nyfiken. Vilka är årets trender? Hur tror dom att vi vill fira jul? Frågorna är många så kom nu posten!!

09/27/12

Datum att notera från Tidsam

Igår presenterade Jul i Laloland en lista på några jultidningar och deras releasedatum, jag lovade att jag skulle fylla på med de jag vet så här kommer listan på Tidsams sällan utgivna titlar  i oktober. Eller i alla fall de med julanknytning som jag kunde hitta. Har jag missat någon?

Allers Jul – 9 oktober.

Stora Juljournalen – 18 oktober.

Underbara Ideér – 25 oktober.

Klassisk Jul – Gods & Gårdar – 25 oktober.

Minnenas Journal Julefrid – 25 oktober.

Underbara Julhem – 30 oktober.

Amelia Jul – 30 oktober.

Det ska bli spännande att se vad de har att erbjuda. Dom jag på förhand vet att jag ska köpa är Amelia Jul och Allers Jul, resten får vi se. Jag och mamma har dock dealen att jag rekar tidningar och sen köper vi varannan av de som verkar intressanta. Att köpa alla är inte  hållbart i längden.