Datum att notera från Tidsam

Igår presenterade Jul i Laloland en lista på några jultidningar och deras releasedatum, jag lovade att jag skulle fylla på med de jag vet så här kommer listan på Tidsams sällan utgivna titlar  i oktober. Eller i alla fall de med julanknytning som jag kunde hitta. Har jag missat någon?

Allers Jul – 9 oktober.

Stora Juljournalen – 18 oktober.

Underbara Ideér – 25 oktober.

Klassisk Jul – Gods & Gårdar – 25 oktober.

Minnenas Journal Julefrid – 25 oktober.

Underbara Julhem – 30 oktober.

Amelia Jul – 30 oktober.

Det ska bli spännande att se vad de har att erbjuda. Dom jag på förhand vet att jag ska köpa är Amelia Jul och Allers Jul, resten får vi se. Jag och mamma har dock dealen att jag rekar tidningar och sen köper vi varannan av de som verkar intressanta. Att köpa alla är inte  hållbart i längden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.