11/11/13

Mysmorgon

Precis avnjutit en äggmacka och ett par koppar te samtidigt som jag tittar på min underbara ljusstake jag fick av min syster.

image

42 dagar kvar till julafton! Och idag ska jag nog pressa mor min till att jag får renovera här på vällan 🙂

11/10/13

Just nu

Tre veckor innan första advent slår vi till med lite ”skumma klockor”, julmust och The Holiday. En perfekt innan-advent-söndag. Att det dessutom är minusgrader ute inatt gör att julkänslan kommer krypandes.

image

10/10/13

Älskade ruggiga höst!

Idag är det riktigt ordentligt höstigt ute. Vi har haft några dagar med varmt väder, 13-15 grader, även på nätterna. Men idag när jag klev upp var hösten tillbaka med besked.

Det regnar och är ungefär 6 grader, vilket låter fruktansvärt för andra – men självklart gör det mig fantastiskt glad! Speciellt när regnet är så där iskallt så man funderar på om snö inte känns varmare. Har precis värmt mig med en balja julte efter morgonpromenaden med hundarna. Önskar att jag nu kunde göra mig en till kopp och krypa upp i soffan med en bra bok. Men, det går inte. Istället får jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för lite kvällsjobb. Då är det inte lika charmigt med regn. Regn = skitiga golv med klibbiga löv som är ett helvete att städa upp. MEN, det kan ju ha kommit någon julig tidning när jag varit ledig. Fördelar och nackdelar med allt 😉

Om det mot förmodan skulle vara någon där ute som är alldeles miserabel över det faktum att det är höst så råder jag denne att klä på sig och gå ut i naturen. För så vackert som det är ute nu, ja det blir det inte för än nästa år igen. Det står inte på för än löven blåser av och lämnar alla träd nakna, så gå ut och riktigt se er omkring och njut av hur vackert det är. Trots regn och kyla.

IMAG0189IMAG0191 IMAG0195 IMAG0197 IMAG0202 IMAG0210

Ett litet urval från min mobil senaste veckan, sista bilden tog jag igår kväll när jag var ute med hundarna. Häftigt vad snabbt det blir mörkt, minuterna senare var det för mörkt att fota något alls.

I den gröna gungan har vi världens bästa mormor och morfar som sitter, och de andra bilderna är tagna från skogspromenader med hundarna. Jag hoppas att det hinner bli en riktigt solig dag innan löven blåser av så jag kan fota riktiga bilder med något annat än mobilen.

Nehej, då var det dags att göra sig i ordning.

 

Lots of Love!

 

10/5/13

Att läsa ikapp

De senaste veckorna har inte jullängtan infunnit sig, därför har jag inte heller hållt mig uppdaterade i alla underbara julbloggar som finns där ute. MEN den här veckan har jullängtan slagit till med full kraft och jag har både lyssnat på julmusik och julscoutat butikerna. Därför har jag även gått igenom ALLA inlägg jag hade olästa på bloglovin – 800 st! Inte bara julbloggar utan de jag vanligtvis också följer, men vad fantastiskt det har varit att få riktigt frossa i julbloggarna. Nu har jag dock läst igenom alla, så jag känner mig lite ensam  och tom. Nu går jag in på bloglovin i stort sett var tionde minut i hopp om att ni ska ha bloggat =)

 

Idag ska jag gå på Rättviksmarknad vilket brukar vara trevligt. Det händer även att den första julklappen inhandlas där. Vi får se om jag hittar på något sådant idag!

IMG_2849Som avslutning bjuder jag på en bild på min otroligt vackra gran från förra året. Det var den vackraste granen någonsin, och vackrare blev den när jag köpte fler kulor och klädde den med. Ack så jag ångrar att jag inte fick något bra kort på den! 🙁

 

06/20/13

Följer trenden..

Förra årets bloggande tog tvärt slut när jag missade bloggträffen, och det var verkligen synd. För min jul var fantastisk.

Min lägenhet var så vacker och granen jag fick tag på var det vackraste jag sett.

 

I år vet jag inte alls hur det blir. Är för tillfället jobblös, hemlös och har ingen aning om vart jag ska ta vägen eller vad jag ska hitta på. Så just nu vet jag inte hur min jul kommer bli heller. Jag hoppas dock att jag snart får ett jobb i Stockholm och hittar en lägenhet. Så håll en tumme för mig.

Med andra ord hoppas jag att ja gär bloggredo när hösten kommer.

 

 

10/29/12

Just nu..

Vräker snön ner och har gjort hela morgonen. Jag är så klart överlycklig, och önskar att snön kunde få stanna. Men dessvärre ska det bli varmare under dagen och gå över till regn. 🙁

Jag får helt enkelt njuta så länge det varar..

image

image