Att läsa ikapp

De senaste veckorna har inte jullängtan infunnit sig, därför har jag inte heller hållt mig uppdaterade i alla underbara julbloggar som finns där ute. MEN den här veckan har jullängtan slagit till med full kraft och jag har både lyssnat på julmusik och julscoutat butikerna. Därför har jag även gått igenom ALLA inlägg jag hade olästa på bloglovin – 800 st! Inte bara julbloggar utan de jag vanligtvis också följer, men vad fantastiskt det har varit att få riktigt frossa i julbloggarna. Nu har jag dock läst igenom alla, så jag känner mig lite ensam  och tom. Nu går jag in på bloglovin i stort sett var tionde minut i hopp om att ni ska ha bloggat =)

 

Idag ska jag gå på Rättviksmarknad vilket brukar vara trevligt. Det händer även att den första julklappen inhandlas där. Vi får se om jag hittar på något sådant idag!

IMG_2849Som avslutning bjuder jag på en bild på min otroligt vackra gran från förra året. Det var den vackraste granen någonsin, och vackrare blev den när jag köpte fler kulor och klädde den med. Ack så jag ångrar att jag inte fick något bra kort på den! 🙁

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.