Vinden har vänt!

Tänka sig, plötsligt vänder det och jag har medvind! Som de som känner, och bryr sig om mig, vet har min tid sen jag flyttat hem från USA mest vart SKIT rent ut sagt. Jag har varit vilsen och stött på motgång efter motgång. Många gånger har jag frågat mig själv ”Hur mycket mer kan man ta?”, men djupt inom mig har det funnits en röst som sagt att saker och ting måste bli bättre. Därefter har jag levt.

Vet inte vad det är som känns så positivt just nu, för faktum är att jag fortfarande är både singel, bostadslös och mer eller mindre arbetslös. Men just nu ser jag bortom det – det kommer när det kommer. Istället blir jag mållös över det som faktiskt har hänt senaste veckan. Förra veckan hade jag ju det där flytet med alla samtal jag och pengar jag sparade. Den här veckan såg grå och trist ut, tills jag släpade mig på bingo med min älskade mormor igår. Hon bjöd mig för att hon så gärna ville jag skulle köra då det blir så mörkt när man ska hem. Jag var trött, slut och det var min fastedag så hade noll energi. MEN jag åkte i alla fall, för vem nekar sin mormor egentligen? det visade sig dock vara väldigt lyckosamt eftersom det slutade med att jag vann inte mindre än TVÅ gånger och åkte därifrån 500:- rikare. Vilket är ganska fantastiskt då jag tidigare inte haft någon tur alls.

Gick och la mig i tid och även om jag försov mig imorse har den här dagen börjat riktigt bra. Åt frukost med mamma något som känns lyxigt varje dag. Sen fick jag sms om att mitt paket från Ellos hade kommit med min nya skinnjacka, som förövrigt nu betalas av bingon tack vare fint erbjudande på 50% på dyraste jackan. Så istället för att betala 999:- behöver jag bara betala 450:- för den, och med de 500:- jag vann så täcker det ju frakten också! Med andra ord EN GRATIS SKINNJACKA! Och som jag älskar den!

Dessutom fick jag tid hos doktorn imorgon för mina jävla utslag som verkar vara på väg tillbaka, blir väl förhoppningsvis en kur antibiotika till så är jag back on track.

Fasen va gött livet är just nu!

IMAG0067 IMAG0068 IMAG0072

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.