Älskade ruggiga höst!

Idag är det riktigt ordentligt höstigt ute. Vi har haft några dagar med varmt väder, 13-15 grader, även på nätterna. Men idag när jag klev upp var hösten tillbaka med besked.

Det regnar och är ungefär 6 grader, vilket låter fruktansvärt för andra – men självklart gör det mig fantastiskt glad! Speciellt när regnet är så där iskallt så man funderar på om snö inte känns varmare. Har precis värmt mig med en balja julte efter morgonpromenaden med hundarna. Önskar att jag nu kunde göra mig en till kopp och krypa upp i soffan med en bra bok. Men, det går inte. Istället får jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för lite kvällsjobb. Då är det inte lika charmigt med regn. Regn = skitiga golv med klibbiga löv som är ett helvete att städa upp. MEN, det kan ju ha kommit någon julig tidning när jag varit ledig. Fördelar och nackdelar med allt 😉

Om det mot förmodan skulle vara någon där ute som är alldeles miserabel över det faktum att det är höst så råder jag denne att klä på sig och gå ut i naturen. För så vackert som det är ute nu, ja det blir det inte för än nästa år igen. Det står inte på för än löven blåser av och lämnar alla träd nakna, så gå ut och riktigt se er omkring och njut av hur vackert det är. Trots regn och kyla.

IMAG0189IMAG0191 IMAG0195 IMAG0197 IMAG0202 IMAG0210

Ett litet urval från min mobil senaste veckan, sista bilden tog jag igår kväll när jag var ute med hundarna. Häftigt vad snabbt det blir mörkt, minuterna senare var det för mörkt att fota något alls.

I den gröna gungan har vi världens bästa mormor och morfar som sitter, och de andra bilderna är tagna från skogspromenader med hundarna. Jag hoppas att det hinner bli en riktigt solig dag innan löven blåser av så jag kan fota riktiga bilder med något annat än mobilen.

Nehej, då var det dags att göra sig i ordning.

 

Lots of Love!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.