En enda….

liten bild på min vackra julgran från förra året hittade jag.

IMAG0326

Självklart gör bilden inte granen rättvis, den var trollbindade vacker.

Rött och guld var melodin, och jag tror det här är slutresultatet. Kanske, kanske kom det till lite fler saker, jag vet inte. Det jag däremot vet att jag glömde vattna den på slutet så jag hade det kungligt roligt när jag skulle klä av den. Rackarns vad mycket barr det finns på en gran!

Ja förra årets jul var helt suverän, riktigt värmer i hjärtat när jag tänker på den.

Och det som syns i förgrunden är nosen på min varg, hmm ser väldigt märkligt ut.

 

 

One thought on “En enda….

  1. Helt otroligt, jag hittade till din julblogg via fira jul hemsidan. Så himla kul att det inte bara är vi som bedriver catering och julbord stockholm som pratar om julen redan nu i oktober. Det är med spänning som jag vänatr och ser vad som kommer komma i uppdateringar. Gärna någonting med julmat och recept så kan vi utbytta tankar.
    Allt gott, Anders!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.