Face-palm

Klockan ringer, det kan inte vara möjligt! Så trött! Inte somna om, inte somna om! Upp, toa, tvätta, borsta. Hornhinnorna bränns upp av badrumslampan, frätande känsla. Hur kan jag vara så trött??! Jag gick ju och la mig i tid! Tvätta, borsta, inte kräkas. Vad ska jag ha med mig? Kläder har jag lagt fram. Jävla hösthelvete det är ju så jävla mörkt! Kläder på tror jag, ingen aning om underkläder fick följa idag. Orkar inte bry mig. Undra hur kallt det är ute? Har jag med mig allt? Hur mycket är klockan? Måste jag åka nu? Har jag bråttom?
”00.10”
Va? Vad är det för fel på mobilen? Hon kan väl inte vara midnatt? Eller är hon? Men alarmet ringde, gjorde det hot? Måste starta datorn för att se hur mycket klockan egentligen är. ”00.12”
F U C K
Det var inte klockan, fuck jag ska inte upp nu. Kläder av, lägga mig, somna om.

Face-palm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.