Borgsjö

Många gånger har jag fått komplimanger för min möblering av vardagsrummet. När jag tänker på det blir jag lite fnittrig över hur jag hade sån tur att hitta något som skulle passa så perfekt. Hittade en gammal bild här, har plockat om lite så det blev ännu bättre. Väldigt dålig på att fota min underbara lägenhet inser jag.

image

Att Borgsjö tillhör en utav Ikeas billigare serier gör mig ingenting. Speciellt inte när de dessutom råkar ha precis ett sånt skåp jag är på jakt efter att ha i köket. Tänkte förvara lite finporslin och annat i det.

image

Nu håller min hjärna dessvärre på att explodera eftersom jag inte mätte hur bred skåpet helst skulle vara. Tror att det är lite bredare än vad jag hade tänkt mig. Men kanske kan jag få det att funka ändå. Tänkte täcka nedre delen med luckor och sen ha fina saker på display i den övre för att lösgöre lite bänkyta i köket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.