En sån där helt suverän förmiddag.

Gick upp klockan sju imorse, något som i vanliga fall skulle ha varit okristligt tidigt. Nu var det istället en sovmorgon på två timmar som tacksamt togs emot.
Hoppade i lite kläder och åkte hem till Vällan där jag och mamma tog en morgonpromenad upp på berget.

image

image

Trots det var utsikten riktigt makalös.
Eftersom mina roliga lunchplaner dessvärre gick i stöpet passade jag istället på att dammsuga och torka golvet hemma. Inte i närheten av lika roligt som att luncha med mina tre blondiner men välbehövligt.
Var så uppe i varv så gav mig fan på att när jag ändå var igång skulle den där förbenade skrubben även den få sig en omgång. Sagt och gjort..

image

Före

image

Efter
Fortfarande lite plock kvar, men så länge får det duga.

När jag städat klart började telefonen ringa. Och vilken tur att jag svarade! Visade sig vara från jobbet jag var på informationsmöte – jag klarade provet och de ville nu att jag skulle komma på intervju!!!

Så det är inte undra på att jag står här på jobbet och är rätt tillfreds med mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.