Lake City!

På fredagen efter att ha sovit ut läääänge bestämde jag och Tim oss för att åka till Lake City och hälsa på hans vänner. Lake City är en liten stad och vi kom fram ganska sent vilket gjorde att det var kolsvart på vägen dit. Det gjorde dock att varje gång vi åkte förbi en gård med julbelysning utbrast jag ”Preeeeeeeetty”, och eftersom detta är USA hände det några gånger och Tim liknade mig med ett barn i en godisaffär.

Vi hade en helt suverän helt i Lake City och det var otroligt roligt att få se riktiga USA istället för studentverisionen av landet. Hans vänner var dessutom väldigt trevliga och jag hade så kul!

Dessvärre hade jag ingen kamera med mig, miss i planeringen. Men men, det var i alla fall en helt suverän helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.