Slutet på en sån där fantastisk sommardag.

Att grilla med vänner har står på min bucket list.  Igår var det tid att bocka av det. 

Då mamma och pappa var på semester passade jag på att bjuda in J och S till Vällan.  Mer tur med vädret kunde vi inte ha haft.  Plötsligt var det sommar och humöret var på topp.

Efter att ha inhandlat lite gott på grossen var det dax att sätta fart på matlageriet.  När tjejerna anlände åt vi lite skagensnittar och drack sommardrink (vin+sprite) medan jag försökte få ihop en middag OCH få glöd i grillen. 

image

På något sätt gick det och maten vart klar,  och enligt mig riktigt god.

image

Efter avnjuter mat snackade vi skit och skrattade oss igenom resten av vinet innan vi bestämde oss för att åka ner på stan. Vi hade först tänkt att åka till slussvaktarn,  men dom stänger ju tolv så istället gick vi på pitchers. 

image

Efter mysko 1987 och många skratt senare var det dags för lillebror att hämta oss och bege oss ut på vissa.  Det är en himla tur att jag har en sån snäll bror som ställer upp.  Först ut till Belvedere för att sen vända och åka åt andra hållet. 

Efter vi lämnat J och tagit oss till stenäset fick vi lov att tvärstanna och fota en otroligt vacker soluppgång innan vi fortsatte till Bjursås för att lämna S.

image

Väl inne i stan ville bror ha lite käk så vi åkte dt på donken och ställde oss sen för att äta upp.  Om vi hade vetat att stänga av bilen var ett stort misstag så hade vi åkt direkt hem.  För när vi sen satte oss i bilen redo för att åka hem och sova startade inte bilen.. -_-

Vi blev minst sagt lite olyckliga och till slut fanns ingen annan lösning än att ringa och väcka pappa i hopp om att han skulle ha någon lösning 50 mil bort.  Som tur var hade han det och vi lyckades putta i gång Peugeoten och tog oss hem. 

En helt fantastisk sommarkväll var det och jag är så otroligt lyckligt lottad som har så fantastiska människor runt omkring mig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.