And life makes love look hard.

Mindre än 24 timmar kvar och jag är så förlorad i spänd förväntan att jag knappt vet vad jag heter.

Dagen idag har varit rakt igenom helt briljant, vacker och fantastisk.

Började med lunch med Jenny, Malin och tvillingarna. Mys på hög nivå, vi njöt av en god lunch och tog sedan en solig promenad och hälsade sommaren välkommen med nya solhattar till tjejerna och lyxshakes på Max. Efter det åkte jag hem och drogade lite mer kärlek genom att ligga på soffan med världens bästa Cookie och härja lite med Pralin och Semlan.

Efter det åkte jag ned till Sofie och Lukas och Amanda. Blev en himlans massa Ämli hit och Ämli dit av gullungarna, och vi gungade, hoppade längdhopp och lekte pizzeria. Underbara älskade barn och Sofie så klart.

Med andra ord har denna dag fyllts av så mycket kärlek att jag går runt i ett helt underbart kärleksrus och morgondagens kväll kan inte komma tillräckligt snabbt. Även om jag är sååååå nervös redan nu. Kommer ju vara kräkfärdig när det väl är dags. Men jag tänker inte tänka på det så. Jag ska träffa en vän som ska vara här några dagar. Inget mer inget mindre. Det ska bli kul som fan.

Känns som om det här börjar bli lite tjatigt… Men FAN va lycklig jag är.

Att nästa vecka ser ut att bli inte det minsta med underbart med en förrymd mupp som kommer hem och en ledig Malin och förhoppningsvis massa sol gör mig euforisk.

So don’t you worry your pretty little mind,
People throw rocks at things that shine
And life makes love look hard.
The stakes are high, the water’s rough, but this love is ours.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.