8 dagars ledigt!

Wiie, sitter på jobbet och räknar ned timmarna. Snart är jag ledig i 8 hela underbara dagar. Det ska firas vill jag lova!

Fast när jag kollar på allt jag ha att göra så känns åtta dagar inte speciellt mycket. Men men.

Imorgon börjar jag i alla fall med en lunch med tjejerna följt av lite ärenden på stan och sedan avslut hos Sofie med familj.

Torsdag börjar med ett besö hos Anna för att fixa ögonbrynen och försöka få bukt på min hy. Blir så less på den! Den som varit så fin förut, jävla skit! Efter det blir det att idiotrusa hem och tvätta, städa etc. På kvällen är det sedan träning – hem och duscha och sen åker jag och hämtar Espen! (N E R V Ö S)

Fredag, Lördag och Söndag försvinner därefter i ett kick och sen var det nästa vecka och jag måste försöka få någon ordning på kursen som jag ska läsa. Duktiga Emelie valde ju en kurs på helfart under de veckorna  hon jobbar i stort sett dygnet runt.. Men men, det sa nog gå bra. eller inte 😉

Fan vad livet är underbart! Tack Karma! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.