Sometimes I get a good feeling

God morgon!
Näst sista skiftet innan 8 dagars ledigt. Har haft en suverän helg trots jobb. Anna och Oscar har varit hemma så jag flyttade hem tillfälligt och hängde med dem.

Det blivit en hel del spel både Diablo och wow. Antar att diablo är okej, men jag föredrar ändå wow. Diablo är för osocialt för mig. Eller så kanske är det wow som är för kul. Himla trevlig guild och så Nanna så klart.

Fullspeckad vecka framför mig och jag längtar ihjäl mig efter Torsdag samtidigt som jag blir alldeles knäsvag av nervositet. Försöker dock lägga nervositeten och allt tänkande åt sidan. Visst situationen är allt annat än idealisk men vet ni? Jag tänker skita i det! Den här mannen får mig att må så extremt bra, så jag hoppas verkligen att allt klickar nu när han äntligen kommer hit.

Har med andra ord en riktig supervecka framför mig som avslutas på bästa sätt.

Kan ni säga jippie?!

image

One thought on “Sometimes I get a good feeling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.