Slipping through my fingers..

Jaha, Juni hade vi visst nu men vädret känns snarare som oktober. Klagar gör jag inte eftersom jag jobbar. Skulle dock inte ha något emot att krypa ned i en varm famn, i en skön soffa och kika på en film istället. Men det är inte aktuellt så då får jobba duga bra.

Idag är dock en betydligt bättre dag än vad igår var, och det tackar jag för. Lite lynnig just nu och det är jobbigt. men men, ska väl bli ordning på mig och mitt liv någon gång. Dock börjar längtan bort sätta in nu. Jag trivs jättebra i Falun, men hela tiden gnager längtan bort. Längtan till USA, längtan till Greenville och allt som var. Men men, jag härdar ut och kämpar på. En dag kanske jag hittar vart jag hör hemma. Tillsdess njuter jag av det lilla.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.