And another one bites the dust

God morgon!
Måndag den 4 juni och Sverige bjuder på sommarväder i form av regn och snorkallt. Eftersom det är måndag står jag i vanlig ordning på jobbet även om jag mycket heller hade legat hemma i sängen och tyckt synd om mig själv. Har så ont i magen att jag håller på att bli tokig. Kanske dax att kolla upp den då jag är jävligt trött på att ha så här ont.

Helgen har gått i arbetets tecken, har faktiskt inte gjort något annat än att jobba och spela wow. Är inne i en riktig nerdperiod när det helt plötsligt är skitkul att spela.

Hade ju någon förhoppning om att jag skulle ta mig till Örebro den här veckan. Men det har jag strukit eftersom Mupp kommer hem. Får försöka att ta mig ned efter brorsans student istället. Rädd som fan för att åka, men just därför jag måste göra det. Inte fan ska de två få förstöra en utav mina favoritstäder bara för att de är kassa i huvudet. Hell no! Saknat Caroline alldeles för mycket för det!

Hmm, 4 juni så vi och jag har inte betalt räkningarna.. Det var ju inte så bra.

Nu är klockan 8 och det är 6 timmar och 15 minuter kvar tills jag får gå hem. Det måste firas!

image

Undra hur många solnedgångar jag fotat nu.. oh well, vackert är det och jag är tacksam för varenda en!

One thought on “And another one bites the dust

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.