Konstaterande.

Jag håller på att bygga ett hus av kort, runt en öppen eld. Det kommer rasa och fatta eld. Men det är okej, för det är himla kul att bygga.
Därför skriver jag det här. Mina förhoppningar är att när det rasar och står i lågor ska jag komma ihåg att det var värt det. För varje dag man mår så här är värt allt. Jag vill inte tänka på saker som konsekvenser eller framtid, just nu vill jag bara fortsätta bygga våning efter våning. Äntligen lite spänning i svensson land.

Så om du som läser det här känner dig orolig för mig, gör inte det. Jag är mycket medveten om vad jag håller på med och ibland måste man faktiskt få ta dumma beslut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.