Work motivation?

Blah.

Fredag.

Höst.

Jag vill inte jobba, alla gryckingar kommer ju ändå ha gett sig iväg ut i skogen för den stundande älgjakten.. Så varför ska jag stå där själv? Inte blir det bättre av att jag jobbar fm imorgon heller. Dubbeltråk!

Fast, den här veckan har ju varit oförskämt bra ändå…

Fick dels tillbaka den dära rosa lappen det stog körkort på.

Kunde bringa frid i någons hjärta en vanlig måndag på jobbet. 🙁

IMAG0222

Och eftersom vi är ena jävlar på att göra kurser tyckte ledningen att vi förtjänade en biobiljett!

Så har väl kanske inte rätt att klaga den här veckan.

Men klagas skall det göras ändå! Det är min kvinnliga rätt! (iaf om man ska tro karlarna)

Just ja! På tal om de kräken.. Höll på att dra på en höger på en mansgris i måndags, ja visst jag var tankspridd och gav han fel snus och lite så. Men när han kläcker ur sig ”Inte lätt att vara fruntimmer” så var det tur för honom att han hann ut ur butiken innan jag förstod vad han sa! Jäääävlar vad arg jag vart, i efterhand så klart. Det var måndag, jag hade sovit alldeles för lite som vanligt och hade ganska fullt upp med en annan sak. Men nej, svaret på att jag råkade ge det värdelösa helvetet fel snus var att jag var fruntimmer? Well – FUCK YOU.

Haha oj vad förargad jag blev över det där. Hoppsan, kanske bästa att gå och duscha av mig ilskan innan nästa battalj med idioterna börjar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.