Sofie's last day..

Fredag var en sorglig dag, men vi försökte göra det bästa av situationen genom att börja dagen med lite poolhäng. Eftersom Sofie som alltid var betydligt mer morgonpigg än mig var hon redan vid poolen när jag orkade mig upp. Så jag gjorde i ordning lite frukost och tog med ned till oss. Vi låg där någon timme innan vi begav oss hem och duschade.

Friday was a sad day, but we tried to make the best out of the situation by starting the day with a some pool hanging. Since Sofie as always was a more early riser than me, she was already at the pool when I got up. So I made u some breakfast and brought it down to us. We lay there for a few hours before we went home and showered.

Efter duschen åkte vi till Five Guys för att avnjuta samma burgare som hon åt när hon först kom hit. Dessvärre jobbade inte min stora kärlek men burgaren var perfekt. Efter Five Guys åkte vi och hämtade upp Ida och åkte därefter till Walmart så att Sofie kune fylla upp sin väska med godis.

After the shower we went to Five Guys to enjoy the same burger as she ate when she first came here. Unfortunately did not my great love work, but burger was perfect as allways. After Five Guys, we went and picked up Ida and then went to Walmartso that Sofie could fill up her bag with candy.

Dagen gick dock alldeles för fort och det var dax att ta henne till flygplatsen. Det var tungt att säga hejdå, men det känns skönt att veta att jag får se henne om två månader igen.

The day went past  far too fast and before we know it, it was time to take her to the airport. It was hard to say goodbye, but it feels good to know that I get to see her in two months!

Efter vi lämnat Sofie åkte jag och Ida ned på stan och tröstade oss med en varsin frozen yogurt. På väg hem sprang vi in i några av hennes kompisar och det slutade med att det kom över lite folk till oss på kvällen och vi satt här och pratade och drack lite.

After we left Sofie at the airport, me and Ida went downtown and comforted us with some Frozen Yogurt. On the way home we ran into some of her friends and that resulted in that we sat in our place and drank some.

Så det var trots allt en mycket trevlig kväll, även om dagen var sorglig.

So it was after all a very pleasant evening, although the day was a bit sad.

Miss you beautiful!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.