Road Trip Part 3

Eftersom vi fortfarande hade bil på Lördagen hade Ida ett sig fan på att vi skulle ta oss till stranden så hon kunde jobba på sin bränna =) Till min stora förtjusning åkte vi till Jacksonville eftersom de andra stränderna var så långt bort, vilket även betydde att jag fick hämta min tröja! Yey! Vi letade även reda på ett strandtält som jag kunde ha och gömma mig ifrånsolens elaka strålar. Dessvärre var det galet kallt på stranden och det var för kallt att sitta i skuggan. Men vi blev där några timmar innan vi åkte hem igen.

Since we still had a car on Saturday, Ida had set her mind on that we would make it to the beach so she could work on her tan =) To my great delight, we went to Jacksonville as the other beaches were too far away, which also meant that I got to get my shirt! Yey! We were also out on a beach shade that I could have and hide from the sun’s nasty rays. Unfortunately, it was crazy cold on the beach and it was too cold to sit in the shade. But we were there a few hours before we went home again.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.