Never mind I'll find someone like you…

Hey!

Skönt att ängligen ha bloggat ikapp! Men nog känns det tomt nu så här första vardagen efter Sofie åkt hem. Men nu är det dax att ta tag i mitt liv. Sökte ett jobb igår och nu tänkte jag att jag ska sätta mig och göra klar den där jävla uppgiften som ligger och släpar från gud vet när.. Ugh, varför ska jag alltid göra så här?

Nice to finally be up do date on the blogging.. But it sure feels empty now, this first working day after the Sofie is gone. But now it’s time to take hold of my life. Applied for a job yesterday and now I am thinkin of making myself some coffea and get started on that old work from way before.. Ugh, why do I always do this?

Nej nu är det slut på slappheten, här skall det tas i ordentligt!

Time to get started!


Oh! You have not missed all the previous posts? Just scroll down to see them!

 

Someone Like You – Adele

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.