Trivia Tuesday!

Varje Tisdag anordnar den irländska puben Durty Nelly lagfrågesport. Det var riktigt roligt även fast jag självklart inte kunde svaret på en enda fråga. Men vad gör det när ölen flödar och man får sitta på en irländsk bar i USA? Vårt lag ”Quiz in my pants” slutade på fjärde plats, inte illa, inte illa alls. Och då var det ändå frågor som ”Vad blir namnet på en skräckfilm och ett tv-spel tillsammans” Vilket var Terror on ElmStreet( )fighter” Alltså Terror on Elmstreet och Streetfighter. Men som sagt, en mycket trevlig kväll helt klart. Enda baksidan var att det inte fanns någon mat på stället och varken jag eller Ida hade ätit, men det fanns ju popcorn och öl att fylla upp buken med. 😉

Every Tuesday the Irish pub Durty Nelly organizes trivia. It was really fun even though I obviously could not answer a single question. But what does it matter when the beer is flowing and you get to sit in an Irish bar in the U.S.? Our teams ”Quiz in my pants ” finished fourth, not bad, not bad at all. And there was questions as ”What would the name be of a horror movie and a video game together,” The answer for that one was Terror on ElmStreet () fighter ” So Terror on Elmstreet and Street Fighter, very hard imo. But as I said, a very enjoyable evening for sure. The only setback was that there was no food, and neither I nor Ida had eate

n, but there were popcorn and beer to fill our belly with. 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.