We should meet, just walk, walk on by…

Efter att hela gårdagen suttit inne utan att tagit ett enda steg utanför dörren kände jag att det idag var dax att ta tag i livet. Tejpade därför upp mina fötter så gott det gick och tog mig en promenad. Försökte få lite känsla över området så jag i framtiden förhoppningsivs skall slippa gå vilse. Självklart upptäckte jag hur jag, om jag bara gått ett par hundra meter till hade sluppit vänt och gått tillbaka samma väg sist jag gick vilse. Andra ingången till vårt område var ju självklart bara runt hörnet.

After spending the whole day yesterday sitting indoors, without taking a single step outside the door, I felt that today was time to take a hold of life. Taped up my poor feet as best as I could and headed out for a walk. Tried to get some sense of the area so I, hopefully will not get lost in the future. Of course, I discovered that if I would have carried on couple of hundred meters last time I got lost I would have been at the second entrance to our place, and not have been forced to turn around and walked back.

Vädret är riktigt behagligt nu och jag klarade av att gå iaf en timme utan att flyta bort helt. Efter promenaden beslutade jag mig dock för att jag behövde lite mer tid utomhus så jag hoppade i badkläderna och gick till poolen. Det var bara jag och en äldre dam där så jag tog mig en dusch och simmade några vändor. 25 för att vara exakt, men det gills inte riktigt eftersom poolen inte precis har full längd, men det är ju i alla fall bättre än ingenting.

The weather is really cpleasant right now and I managed to be out about one hour without floating away altogether. After the walk I decided however that I needed some more time outdoors, so I jumped in my bathing suit and went to the pool. It was just me and an older lady there, so I took a shower and swim a few laps. 25 to be exact, but it do not really count because the pool does not have full length, but it’s at least better than nothing.

Nu sitter jag och väntar på att Ida ska komma hem från skolan, stackarn har varit där hela dagen och fortfarnde inte kommit hem när klockan visar 23.10. Ringde henne nyss och kollade så att hon var vid liv och inte drunknat i sina studier. Längtar till helgen då hennes tenta är över och vi förhoppningsvis får lite kvalitetstid tillsammans (för mina vänner läs: bira bira bira. För mamma, släktingar och annat läs: Kulturella aktiviteter så som… öööh.. Never mind)

At the moment I am waiting for Ida to come home from school, poor thing has been there all day and is still not home when the clock shows 23:10. Called her recently and checked that she was alive and not drowned in her studies. Longing for the weekend to come when her exams are over and we hopefully get some quality time together (for my friends read: beer beer beer. For my mother, relatives and others read: Cultural activities such as… oooh.. Never mind

[slideshow]

Några bilder från min promenad idag. The Polos heter området som vi bor i och runt omkring ligger det flera liknande ställen.

A few pictures from my walk today. We are living in The Polos and are surrounded by other similar apartment complex. 

 

The Dark End Of The Streets – Commitments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.