Vi lurar små barn, vi lurar små barn…

Igår när jag satt och lyssnade på musik samtidigt som jag pillade lite med mina kurser (som jag ännu inte orkat ta tag i, ja ja mamma jag vet! Jag ska..) hörde jag ett mycket irriterande läte. Det var någon slags melodi som spelades om och om igen, nästan som en ringsignal men ändå inte. Till sist klarade jag inte av något mer utan tittade ut genom fönstret och upptäckte:

GLASSBILEN!

Yesterday when I sat and listened to music while I fiddled a bit with my courses (which I still have not started with yet, yeah yeah Mom I know, I will, soon ..) I heard a very annoying sound. It was some kind of melody that was played over and over again, almost like a ring tone but not really. Finally I could not take it any more and looked out the window to find out what was making that annoying sound. That was when I discovered:

THE ICE CREAM TRUCK!

[slideshow]

 

One thought on “Vi lurar små barn, vi lurar små barn…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.