Not a cloud in the sky, got the sun in my eyes. And I won't be surprised if it's a dream

Hej hej!

Nu var det några dagar sedan igen, men jag har inte haft speciellt mycket att uppdatera. Har mest latat mig de senaste dagarna, har inte gjort något speciellt produktivt. Men nu har jag i alla fall fått ihop tillräckligt med material för att göra ett inlägg.

I know it was a few days ago i posted, but I have not had that much to update. This past couple of days I have not really been up to something other than relaxing. But now I think I’ve got enough material to make a post.

I söndags spenderade jag större delen av dagen vid poolen närmast vår lägenhet. Det finns ju som sagt tre pooler och två bubbelpooler på vårt område. Den jag besökte i Söndags var helt perfekt. Det bästa med poolerna är att de märkligt nog inte är så vidare värst besökta. Ofta är man själv där. Vädret var i alla fall perfekt med klarblå himmel och stekande sol. Måste säga att det var en riktigt härlig dag med bra musik i lurarna och en bra bok att läsa.

Last Sunday I spent most of the day at the pool closest to our apartment. in this area there are, as I said before, three pools and two jacuzzis. The one I visited this Sunday was perfect. The best thing about the pools  here is that they are oddly enough not so busy. You usually get the whole pool area to yourself. The weather certainly was perfect with clear blue skies and scorching sun. Had a pretty awesome day with some good music and a really good book. 

[slideshow]

 


Top Of  The World – Carpenters

One thought on “Not a cloud in the sky, got the sun in my eyes. And I won't be surprised if it's a dream

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.