Namn.

Har ni tänkt på vilken otrolig kraft ett namn besitter? För när man tänker efter är det mycket sällan vi faktiskt använder vårt tilltalsnamn. Ofta initierar man kontakt med den man pratat med på annat sätt, det kan vara ögonkontakt eller ett enkelt ”du”.

Ju mer jag tänker på det desto svårare har jag att komma ihåg när jag senast hörde någon säga mitt namn. Eller så gör familj och vänner det mest hela tiden, men utan den speciella laddningen man kan lägga i ett namn.

För tänk er när någon som ni känner en attraktion till yttrar ert namn. Känner ni hur det kittlar till i magen och varenda nerv gör kullerbyttor i er kropp? Bara genom att personen säger ditt namn. Det är en jävligt häftig grej, och det var alldeles för längesedan jag fick uppleva det. Men minnet av de gånger mitt namn har använts av en vacker man som ser mig djupt i ögonen kommer för alltid vara några utav mina lyckliga minnen.

image

”Emelie” så enkelt, så rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.