Dag 9

Vet ni, idag var det tänkt att jag skulle rasta hundarna och sen åka hem och storstäda. Men sen tänkte jag; Varför då? Jag har två lediga dagar den här veckan och en utav dom är imorgon när jag ska städa åt mormor och morfar. Så varför ska jag då stressa hem och städa en lägenhet ingen någonsin är i?

Så istället för att städa som en idiot gjorde jag något jag bara fantiserat om tidigare. Nämligen kollar på julfilm och bläddrar i alla tidningar med jul innehåll, dricker kaffe och myser med hunden. Det här är jul. Det är så här man ska göra. Vem bryr sig om att min klädkammare är rörig eller att jag fortfarande inte har torkat mina lister? Nä,  just det. Ingen.

Därför tänker jag fortsätta så här hela dagen,  om jag inte städar åt mamma sen. Hon plågas så av att hon inte hinner. Så varför inte hjälpa henne? Värna om dom man älskar. På alla sätt man kan.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.