Dag 8: Julbord!!

Har precis bäddat ner mig i soffan på Vällan. Idag har varit en upptagen dag.
Klev upp och röjde ihop hemma innan jag åkte hem till Vällan och väckte mamma :S Hon hade jobbat natt, vilket jag självklart hade glömt bort. Så tog ut hundarna en sväng så hon fick vakna i fred.

image

image

image

image

Och tomteinvationen har börjat på Vällan! Kollar ni noga på de två nedersta bilderna så kan ni se små röda luvor. Sött minst sagt, fattas bara lite snö!

Efter promenaden åt vi frukost tillsammans och kollade upp mammas tåg till Göteborg som självklart var inställt. När vi klurat ut hur hon skulle ta sig till Göteborg hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning. I alla fall halvt. Det var nämligen julbord idag med jobbet, men först skulle jag skjutsa mamma till Borlänge och sen jobba.

Passade på att göra Biltema och Blomsterlandet när jag släppt av mamma. Men skulle valt Ikea eftersom den lilla granen jag hade velat haft i mitt sovrum tydligen är på rea nu, vilket Elin berättade när jag redan lämnat Borlänge. Kanske får ta mig en tur över dit imorgon igen..  😉

Väl på jobbet flög tiden fram och plötsligt var det tid att åka på julbord.

image

Mitt hår är för jävligt just nu, har ingen aning om vad jag ska göra med det. Har aldrig haft så här slitet hår!!

Julbordet var på Haganäs. Kan inte säga annat än att det var helt perfekt. Ännu en gång saknades snön, hade gjort det magiskt. Maten var fantastiskt, och att mötas av tomten som bjöd på glögg när vi kom fram.

image

Efter vi ätit kastade vi oss i bilen tillbaka till jobbet och avslutade kvällen. Och nu ligger jag här och kollar på zoellas bloggas. Men ska snart bädda ner mig och sova. Har ju sån tur att jag är ledig imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.