Dag 7

image

God morgon! Idag är en mindre spännande dag. Jag har precis avnjutit min frukost och bläddrar i förra veckans reklam.  Ska snart blåsa ut ljusen och ta tag i mitt liv. Lägenheten ser ut som ett mindre kaos, så det blir nog att bita ihop och försöka att i alla fall plocka ihop innan jobbet. Men med tanke på att mitt knä fortfarande inte är bra så tar jag det jag hinner helt enkelt.

Vackert väder idag,  men det har verkligen stormat sen igår kväll. Så tråkigt väder, även om solen skiner idag.

Dagens positiva är att jag nästlat mig in på Smooth Christmas, en engelsk radiokanal som mina engelska vloggare spelat hela vlogmas, och jag är inte besviken.

Mindre positivt är att dom är i grannlägenheten och härjar och har så gjort hela morgonen. Det ser mer och mer ut som om lägenheten kommer vara tillgänglig ungefär när jag fick min. Lite creepy tbh. Och ångesten över att få nya grannar?! Ha ha ilands problem, helt klart.

image

Hyacinter! Fantastiska blommor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.