Dag 10: Bästa dagen.

Sov på Vällan inatt igen eftersom jag och mamma har en heldag planerad. Vi åt frukost,  skinkmacka med senap. Riktigt mumma. Sen var vi ut med hundarna och slappade lite innan vi gick ner och gjorde dagens goda gärning. Vi julstädade åt mormor och morfar. Dammade, klättrade och fejjade.

Lagomt till kaffet hörde lillebror av sig med bästa nyheterna någonsin. Han hade på något magiskt sätt lyckats hitta mitt halsband jag ärvde från farmor. Det och mina hårspännen låg tydligen i en påse hemma hos honom!!!! Kan inte ens beskriva hur lycklig jag blev, tårarna kom nästan där. Har grämt mig så över att jag förlorat det. Så som en blixt från klar himmel dyker det upp. Helt sjukt.

Med risk att låta fånig. Men kanske var det karma. Karma för att jag städade åt mamma igår och åt mormor idag. För att jag satte min egna tid åt sidan för att hjälpa dom jag älskar. Jag tänker se det så.

Mormor och morfar vart så glada och det luktade himmelskt av såpa när vi var klara. Vi tog ut hundarna i skogen och hittade lite smågranar. Bestämde mig nämligen för att ha en minigran i mitt sovrum. Och eftersom jag hittade en gran var det bara att åka till Rusta med mamma och köpa mig en ljusslinga jag hade blivit kär i. Trots att den var koppar.

image

image

image

Väl på Majoren gjorde vi Jysk också och jag lyckades komma därifrån med julklapp åt Rebecca. Scooore!

Vi köpte med oss Thaimat hem och när jag åkte fick jag världens bästa Tack gåva från mamma. Dels fick jag en lysande Xmas skylt,  men även en Bubble bar från Lush. Så lycklig och tacksam.

image

Dagen har med andra ord varit helt fantastisk, och med ett underbart doftande bad som avslut vart det riktigt fantastiskt!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.