Strålande.

Jag börjar jobba 5.45 och jobbar sedan till klockan 15. Det är en väldigt lång dag.  Speciellt när  9-15 är på ens nya jobb och man vill göra ett bra intryck.
Därför hade jag gärna sett att jag sov till 4.40 när min klocka skulle ringa.  Dessvärre ville inte min hjärna det.  Efter att ha sovit oroliga är en asp vaknade jag 02.30 och har i te kunnat sova sen dess.  Klockan 3 gav jag upp och gick upp och packade.  Nu ska jag nog ta en dusch och lägga fram kläder för att se om jag kanske kan få slumra lite i soffan innan jag åker till jobbet 5.20.
Börjar bli lite orolig i smyg för min hälsa nu.  Igår var andra kvällen  jag bryter ihop totalt utan anledning och sen en natt av noll sömn på det.  Börjar tro att jag helt enkelt inte kommer klara det. Att ta sig an ett nytt jobb med massor av information att memorera samtidigt som man försöker ge sitt gamla ett värdigt avslut.  Det går inte. Så rädslan för att förlora ens nya jobb är nog för att hålla en vaken om nätterna.
Kläm däremellan in att vara en bra vän,  dotter, barnbarn och syster så kanske ni kan ana den stressen jag bär på just  nu. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.