Andra offret

Idag uppdagades det andra offret i den stora utbrändsmassakern 2014. Det var vid uppröjningen av ett litet diskberg som brottet upptäcktes.

Efter skallgång stog det klart att inget fanns att göra.  Utredarna är ense om att brott begåtts men oense om händelseförloppet. Ena sidan hävdar inbrott och kidnappning. Men i brist på kravbrev eller motiv lutar det åt att den andra sidan som yrkar på grov vårdslöshet skall stå segrande i denna strid.

Men faktum kvarstår.

Diskproppen är spårlöst försvunnen. Alla extra insatta sökresurser är denna gång uteslutna och ett lyckligt återförenade likt vid förra veckans containerfall är denna gång inte troligt.

Även fast chansen att diskproppen gått samma öde som den försvunna uniformen kunde ha gjort, så anses chanserna att återfå diskproppen obefintliga.  Familj och anhöriga sörjer självfallet diskproppen men låter hälsa att ny diskpropp kommer införskaffas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.