Merry X-mas!

Kan inte förstå hur fort tiden kan gå! Men hem till Sverige kom jag och både födelsedag och jul har hunnits firats. Flyget hem gick relativt smärtfritt, lite förseningar men det gjorde det bara till det bättre för mig. Lyckades dessutom sova ganska okej vilket nog räddade mitt förstånd eftersom det knappt funnits tid till att sova senaste dagarna.

Att säga hej då till Tim var dock en riktig skräck upplevelse. Massa tårar och hopplöshet vill jag lova och när jag sitter här nästan en vecka senare så känns det minst lika hopplöst. Saknar honom varje dag, och känner hur mitt sinne kämpar för att stänga ut honom.

Det som har hållt mig flytande är ändå att få komma hem till familj och vänner. Min födelsedag var heeelt perfekt, massor utav vackra människor – släkt och vänner kom för att säga grattis och hej. Underbart att få träffa alla igen och bli påmind om vart jag faktiskt hör hemma. Sista gästerna åkte hem vid 22.30 tror jag och då var jag så trött att jag knappt visste vad jag hette.

Den 23 nyttjade jag min present av systeryster som var en hårklippning, Blev riktigt bra, inte lika edgy som innan, men jag är ändå nöjd. Efter stan var det dags för massor utav paketinslagning och städning för att få allt klart innan julafton.

Julafton firades en sväng hos farmor och farfar, en sväng hos brorsan och barnen för att sedan avslutas här hemma med julmat och paketöppning. Fick så mycket fint så att jag blev alldeles rörd!

Gårdagen var det lunch hos farmor och farfar och kvällen spenderades hos Sofie med bästa tjejerna. Men fram emot klockan 22 slår min hjärna av och berättar för mig att det är dags att sova. Så det blev tidigt, men jag måste säga att det var riktigt riktigt trevligt!

Tusen tack till alla underbara människor som gjort denna julen helt fantastisk trots brist på snö och annat. Jag är så tacksam över att ni finns i mitt liv! Nu ska jag duka fram brak frukosten tänkte jag… Bästa frukostarna måste ju vara efter julbordet!

Have a had absolutley amazing christmas and birthday, even tho I miss Tim more than what’s healty for me. I’m so grateful for all you amazing people that’s in my life brighten my days. <3

Swedish Sandwich Layercake – SOOOOOOO delicious!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.