Last night on the sofa

Insåg nyss när jag bäddade ihop soffan att det var sista gången jag gjorde det. För resten av helgen kommer jag spendera på ett hotell, sen är det bara Måndag natt kvar och då ska jag inte sova.. Ska hyra massa med film och köra filmmaraton hela natten istället för att sova.

Just realized when I made ​​up the couch after the night that it was the last time I did it.For the rest of the weekend, I will spend at a hotel, then it’s only Monday night left, a night I’m not gonna sleep to make the transfer to Swedish time easier.. Instead I will rent lots of film and run a movie marathon all night instead of sleeping.

Lyssnar på julradio.se och dricker lite te. Sitter och laddar inför min sista shoppingtrip jag ska göra alldeles snart här. Har några sista julklappar jag ska inhandla och sen är det lite förnödigheter jag behöver ha med mig hem eftersom de är betydligt billigare här.

Listens to julradio.se and drinking a coup of tea. Preparing for my last shopping trip that I’m about to do very soon here. Have a few last Christmas gifts to buy along with some other things that is cheaper here.

Resten av helgen ser ordentligt fullspäckad ut. Tim vill ta med mig på allt det han sagt att han ska så vi ska till någon übercool pizzeria, på bio osv. Jag skulle dessutom behöva slå mig ned hos en tatuerare och injicera lite ink. Men vi får se om det hinns med helt enkelt. Jag prioriterar självklart Tim den här helgen!

The rest of the weekend looks firmly busy. Tim wants to show me everything he said he would, so we have a über cool pizza place to visit, and the movies and so on. I would have wanted to sit down with a tattoo artist and inject some ink. But we’ll see if there’s time to it simply. Of course  I prioritize Tim this weekend.

Kanske kommer något mer inlägg under helgen, annars kanske jag slänger in ett sista härifrån på Måndag.. Vi får se! Snart är jag hemma! Längtar så även om det kommer krossa mitt hjärta!

Might be some more posts over the weekend, or I might throw in a final one from here on Monday .. We shall see!  Soon, I’m home! Looking forward to go home, even though it will break my heart!

 

No more pool for me! And no more sun, still pale as a gost 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.