Friday night

För att Sofie ska hinna med så mycket som möjligt av USA har jag självklart tagit på mig att ta hand om kvällar och nätter. Därför kickade vi igång Fredagen med lite jello shots innan vi åkte på en ”Power Hour” hos Ida’s jobbarkompisar. En ”Power Hour” går ut på att man lyssnar på musik som byter låt varje minut och varje gång låten byts tar man en shot med valfri alkoholhaltig dryck. Vi drack öl. Efter ”Power Hour” fick Sofie pröva Beer Pong, självklart gjorde hennes talanger att de vann och jag och Laura fick dricka upp. Efter en mycket trevlig tillställning i det huset bestämde vi oss dock för att det var dax att pröva på nattklubbslivet. Hamnade på en klubb som jag inte kan minnas namnet på, men det viktiga i det amerikanska nattlivet fanns där: wristbands, grinding och vackra pojkar (enligt mig).

To get Sophie to catch as much as possible of the U.S., I have obviously taken it upon myself to care for evenings and nights. Therefore, we kick started Friday with a bit of jello shots before we went to a  ”Power Hour” with Ida’s coworkers. A ”Power Hour” is when you listen to music that changes song every minute and every time the song change you have to take a shot with an alcoholic beverage of your choice. We drank beer. After the ”Power Hour” Sofie got to try Beer Pong, and of course, her talent led them to a victory against me and Laura. After a very nice evening in that house, we decided, however,that it was time to try the nightclub life. Ended up at a club that I can not remember by name, but the important thing in the American night life was there: Wristbands,grinding and pretty boys (i m o).

[slideshow]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.