I'ts like wishing for rain as I stand in the desert.

Ida jobbade sent idag så nu sitter vi och lyssnar på lite musik innan vi går och lägger oss. Nästan behagligt ute, till och med så att man tjänar på att ha balkongdörren öppen. Men det är kladdigt, såååå kladdigt.

Ida was working late today so now we are  listening to some music before going to bed. Almost pleasant outside tonight, we actually can have our balcony door open!  But it’s sticky, soooo sticky.

Mailade alla mina skolor idag också för att försöka få tag på mina inloggningsuppgifter, se ut som att jag blivit utkastad från den kurs jag kom ihåg inloggningen på. Jaja, den verkade lite för tung ändå så. Har dock mailat min lärare för att höra vad han har att säga om saken. Men det är inte att glömma att jag ju är här på semester.

Emailed all my schools today also to try to get hold of my credentials, looks like I’ve been expelled from one of my courses since I missed my first deadline. It did seemed a little too heavy anyways. But I have mailed my teacher to hear what he has to say about it. But don’t I’m here on vacation.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mt8jifKlbTc]

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.

It’s like wishing for rain as I stand in the desert,
But I’m holding you closer than most,
’Cause you are my heaven.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.