First days in Florida

Igår passade jag på att packa upp mina väskor och organisera lite. Kändes skönt att få en känsla av hur de närmaste månaderna kommer se ut. När Ida kom hem tog vi en tripp till Walmart, var mycket som behövdes inhandlas. Fantastiskt att vara där igen! Gladast blev jag nog för att äntligen ha mitt shampo!

Yesterday I took the opportunity to pack up my bags and organize a bit. Felt good to get a feel of how the next few months will be like. When Ida came home we took a trip to Walmart, had a long list of thins I needed. Great to be there again! Best thing has to be to finally have my shampoo again!

På väg till Walmart stannade vi vid en ligen damm och kollade på sköldpaddor och märkliga fåglar.
On the way to Walmart, we stopped at a pond and looked at turtles and strange birds.

Idag har varit en sämre dag dock. Vaknade upp och mådde riktigt dåligt, det är svårt att avgöra i värmen men kunde snabbt avgöra att jag hade feber. Mådde pyton större delen av dagen så har inte gjort speciellt mycket annat än legat däckad i soffan. Mår dock bättre nu och har suttit och studerat kartan över Gainesville så jag vågar ge mig ut på shoppingtur imorgon, för då har jag bestämt att jag kommer vara frisk!

Today has not been as good as yesterday. Woke up and felt really bad, it is difficult to determine in the heat but could quickly determine that I had a fever. Felt horrible most of the day so have not been doing that much just been passed out on the couch. Feeling better now, however, and have been studieng the map of Gainesville, so that  I dare to go out on shopping trip tomorrow, because by then I have decided that I’m done being sick!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.