Just when you think you have no more feelings is when you begin to care

God morgon!
Har precis ätit lite flingor och mjölk och skall snart bege mig ut i hettan. Febern är som bortblåst idag så det var nog någon släng av jetlag. Men jag klagar inte, för idag mår jag superbt och förkylningen kan jag leva med. Kom dessutom upp i tid idag vilket känns riktig skönt. Tänkte jag skulle ta mig en promenad och checka in området lite, mitt mål är att ta mig till At&t och Best buy. Uppdaterar när jag kommer hem då skall jag förhopnningsvis ha några bilder att visa upp också

Good morning!
Just had some cereal and milk and is about to head outside. The fever is blown away today so it was probably a bit of jet lag. But I’m not complaining, because today I feel superb and a cold can I live with. Made it up early today, which feels really nice. Thought I’d take a walk and check out the area a bit, my goal is to make it to AT & T and Best Buy. Ttyl! By then I’ll hopefully have some pictures to show you as well. 

 

Cold Hearted Woman – Kim Dunn

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.