20 januari

Vintern är här med besked och vi hade nog säsongens kallaste natt. Under dagen blev det mildare och nu ligger det runt – 7.

Planen idag var att dammsuga det sista och sen åka till Täby när Linus skulle sova lunch, men dessvärre åkte Elin på att jobba hela dagen så det var ingen idé. Så tråkigt eftersom Linus verkligen gillar sina stora kusiner. Vi skulle dessutom pröva skridskorna han fick i julklappmen det vart inget med det.

Imorgon är det stora kalsondagen hör på svedudd. Det innebär att om man bajsar på toan/pottan får man en present. Det samma gäller om man har kalsonger utan olycka. Om man dessutom lägger undan sin napp kan man håva in en tredje present. Jag vet inte, jag tycker det låter som en bra deal men Linus verkade inte imponerad.

Nu är det lika bra att försöka sova lite. Kommer nog bli katastrof eftersom sopbil och monter tjuck är borta.. Förstår inte var dom har tagit vägen. Min misstanke är att Niklas röjde undan dom när han röjde av sin biljävel från bordet. Men det kan han inte tänka sig.

Gissar även att Olle kommer vakna åtminstone en gång inatt kanske två..

Dagens höjdpunkt var helt klart att busa med Linus, bäst i test var även det väldigt bra och jag är tacksam för napen jag fick när Linus sov middag. Tack Olle för att du också sov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.