Första gången på skridskor!!

Idag var det helt plötsligt nollgradigt så då passade vi på att åka ner på byn och åka skridskor för första gången.

Linus fick skridskor av 4xE i julklapp. Dom var kluriga att ta på eftersom remmarna var för korta, men annars fungerade dom suveränt. Bra med två medar så balansen finns. Är tillräckligt mycket att hålla koll på ändå.

Linus tyckte det var superkul och vi skrattade allihop. Eller ja, Olle låg ju såklart i vagnen och sov han.

Efter vi åkt skridskor en stund gick vi till lekparken och åkte dyblöt rutschkana. Det kom även ett barn från förskolan som vi gungade med. Niklas hade gått i samma klass som mamman så det var ju kul.

Vi avslutade med att gå till Ica och handla fika innan vi åkte hem. Nu sover pojkarna och jag ska se om jag får tid att sätta upp min nya kalender. Men först ska jag springa ut och sätta igång en till tvätt. Snart är jag kanske ikapp med tvätten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.